Forum Gildi KonohaTeam
elo mam dla was ostrze¿enie dotycz±ce go¶cia który kradnie konta. Podszed³ dzisiaj do mnie jaki¶ ninja ( nick kakashix4 ) i powiedzia³ ¿e jak napisze do tego go¶cia gg 13562445 to da mi FMS i 1kk. Wpisa³em w wyszukiwarce gg ten numer a tam pseudo GM. Zacz±³em rozmawiaæ z go¶ciem i powiedzia³ ¿e jest GM ale nie gra w metina tylko co¶ robi i kaza³ mi podaæ nick i has³o to da mi kase i FMS. Oczywi¶cie nic mu nie da³em. Jak my¶licie to by³ oszust czy naprawdê GM ?
Oszust ...
Jak GM loga zawsze pisze : GM nie poprosi was o wasze ID i Has³o
Pewnie ¿e oszust dlatego bo GM nie kradnie kont i igdy samemu do ciebie sie nie odezwie i zazwyczaj GM jest afk i codziennie pisze Metin2 Team nigdy nie zapyta o twoje has³o chroñ je i przechowuj we w³a¶ciwym miejscu:)
mnie gostek juz oszuka³ jaki¶ Woj ale nie zauwa¿y³em tego w±dku i powiedzia³ ¿ebym da³ mu 400 yang to mu da³em bo mi powiedzia³ ze sie da kopiowac bronie o mi da³ miecz i powiedzia³ ¿ebym wyrzuci³ i ze tam pisze tak i nie i powiedzia³ ¿ebym nic nie wciska³ i kaza³ za³ozyc i za³o¿y³em pó¿niej kaza³ wyrzucic i straci³em FMS + 5 i nawet nie pisa³em do Argossa(to GM) bo to by³ 1 lvl zaloguje sie druga da Fms a nawet jak zablokuje to nic bo on na to konto juz napewno nie bedzie wchdzic
lol no oczywiscie ze to byl oszust!!!
GM nic nie rozdaje - przeciez ciagle jest to napisane w grze
Nie nabierajcie sie na klonowanie mieczy, gg GM, darmowe itemy lub yangi, zadne boty (bo 99% to gejloggery)
Itp itp, a gejloggera latwo napisac, nawet takiego ktorego antywirus nie wykryje, wiem cos o tym bo zajmuje sie programowaniem w c++ i takie gowna latwo napisac niestety, a jeszcze w necie pelno tutoriali jak to zrobic, wiec nawet taki noobek bez pojecia o c++ moze to zrobic
wiesz co mo¿na zrobiæ (ja tak mam) zrobiæ nowe konto i tam mieæ jak kole¶ bedzie chcia³ ci co¶ daæ to podajesz mu konto te nowe (musisz tam mieæ jak±¶ postac) i wtedy zobaczeszy czy ci da³ czy nie jak nie to to by³a ¶ciema
Marek dobrze napisa³ ale i tak GM nie mo¿e rozdawaæ itemków