Forum Gildi KonohaTeam
elo mam dla was ostrzeżenie dotyczące gościa który kradnie konta. Podszedł dzisiaj do mnie jakiś ninja ( nick kakashix4 ) i powiedział że jak napisze do tego gościa gg 13562445 to da mi FMS i 1kk. Wpisałem w wyszukiwarce gg ten numer a tam pseudo GM. Zacząłem rozmawiać z gościem i powiedział że jest GM ale nie gra w metina tylko coś robi i kazał mi podać nick i hasło to da mi kase i FMS. Oczywiście nic mu nie dałem. Jak myślicie to był oszust czy naprawdę GM ?
Oszust ...
Jak GM loga zawsze pisze : GM nie poprosi was o wasze ID i Hasło
mnie gostek juz oszukał jakiś Woj ale nie zauważyłem tego wądku i powiedział żebym dał mu 400 yang to mu dałem bo mi powiedział ze sie da kopiowac bronie o mi dał miecz i powiedział żebym wyrzucił i ze tam pisze tak i nie i powiedział żebym nic nie wciskał i kazał załozyc i założyłem póżniej kazał wyrzucic i straciłem FMS + 5 i nawet nie pisałem do Argossa(to GM) bo to był 1 lvl zaloguje sie druga da Fms a nawet jak zablokuje to nic bo on na to konto juz napewno nie bedzie wchdzic
lol no oczywiscie ze to byl oszust!!!
GM nic nie rozdaje - przeciez ciagle jest to napisane w grze
Nie nabierajcie sie na klonowanie mieczy, gg GM, darmowe itemy lub yangi, zadne boty (bo 99% to gejloggery)
Itp itp, a gejloggera latwo napisac, nawet takiego ktorego antywirus nie wykryje, wiem cos o tym bo zajmuje sie programowaniem w c++ i takie gowna latwo napisac niestety, a jeszcze w necie pelno tutoriali jak to zrobic, wiec nawet taki noobek bez pojecia o c++ moze to zrobic
wiesz co można zrobić (ja tak mam) zrobić nowe konto i tam mieć jak koleś bedzie chciał ci coś dać to podajesz mu konto te nowe (musisz tam mieć jakąś postac) i wtedy zobaczeszy czy ci dał czy nie jak nie to to była ściema
Marek dobrze napisał ale i tak GM nie może rozdawać itemków